Castellano

Dimiteix com a regidor de Petrer Victor Sales després d'abandonar Ciutadans per unir-se al PP

Dimiteix com a regidor de Petrer Victor Sales després d'abandonar Ciutadans per unir-se al PP
  • El PSOE li havia retret que seguira cobrant com a regidor de Ciutadans després d'haver abandonat el partit

Menys de vint-i-quatre hores ha trigat el fins avui portaveu del grup municipal Ciutadans, Victor Sales, a presentar la seua renúncia al càrrec de regidor després que el coordinador i portaveu del PSOE denunciara el seu cas, “el primer de transfuguisme a la història de l'Ajuntament de Petrer”, en representar institucionalment un partit, cobrant amb dedicació exclusiva per això, i presentar-se per les sigles d'un altre de diferent a les eleccions.

"Aquesta persona que és la mà dreta del candidat del PP s'ha anat denigrant els regidors amb qui ara comparteix candidatura al PP en erigir-se com l'únic que ha fet oposició durant aquest mandat", ha assenyalat Fernando Portillo qui ha lamentat el tarannà d'aquest exregidor que ha realitzat unes declaracions i atac a l'equip de Govern amb un to agressiu que “no és normal a l'Ajuntament de Petrer i estan fora de lloc”.

La declaració de Sales està “plagada de mentides” en assegurar que l'alcaldessa percep diversos sous. "L'alcaldessa percep un sou de dedicació parcial a la Diputació d'Alacant i per assistència als òrgans col·legiats de l'Ajuntament, igual que han fet altres diputats provincials en altres etapes com l'exalcalde del Partit Popular, Pascual Díaz", ha recordat Portillo.

El dirigent socialista, que a més és regidor de Cultura i Patrimoni, també s'ha referit a les desqualificacions de Sales sobre les actuacions en matèria de patrimoni i la història local de Petrer, cosa que ha dit “ha deixat molt preocupats les persones que treballen en aquest àmbit i als col·lectius de la població”.

Pujar