30 de novembre de 2020 30/11/20

Pérez Garijo anima al seu equip a treballar 'per l'interès general i públic amb ètica, honradesa i bona voluntat'

Pérez Garijo anima al seu equip a treballar 'per l'interès general i públic amb ètica, honradesa i bona voluntat' - (foto 1)
  • La consellera ha destacat "el treball fet durant els darrers quatre anys" i ha mostrat la seua intenció de continuar amb ell

La consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, Rosa Pérez Garijo, ha animat al nou equip directiu de la Conselleria a treballar durant els pròxims quatre anys de la present legislatura amb "ètica, honradesa i bona voluntat". Durant la seua intervenció a l'acte de lliurament de carteres d'alt càrrec als titulars de les diverses àrees, a més, ha puntualitzat en el discurs que els hi ha dirigit que "sempre ha de regir un interès general i públic" que transcendeix l'individual.

"Tenim la sort de poder comptar amb persones de l'equip que han acumulat experiència durant l'anterior legislatura", ha indicat. "A més, també tenim la sort d'estar rodejats per un equip tècnic de funcionaris i funcionàries professionals, que coneixen l'administració i han ajudat a alçar aquesta Conselleria braç a braç amb l'anterior equip de direcció", ha afegit.

Pérez Garijo s'ha mostrat disposada a "aprofitar eixes sinergies ja creades i tot el treball acumulat per a continuar-lo, incorporant alhora els nous reptes i objectius".

L'equip directiu de la Conselleria que s'ha presentat en públic consta de les següents àrees i titulars: secretària autonòmica de Cooperació i Qualitat Democràtica, Belén Cardona; secretari autonòmic de Participació i Transparència, Ignacio Blanco; sotssecretari, Cristian Veses; director general de Qualitat Democràtica, Responsabilitat Social i Foment de l'Autogovern, Iñaki Pérez Rico; directora general de Cooperació Internacional al Desenvolupament, Xelo Angulo; director general de Transparència, Atenció a la Ciutadania i Bon Govern, Andrés Gomis, i directora general de Participació Ciutadana, María Jesús Pérez Galant.

Pujar