22 de novembre de 2019 22/11/19

El PP qualifica de greus la falta de mitjans sanitaris en zones turístiques com Peníscola

El PP qualifica de greus la falta de mitjans sanitaris en zones turístiques com Peníscola - (foto 1)
  • Els populars lamenten les retallades en matèria de sanitat que estan afectant la qualitat assistencial dels veïns de la província de Castelló

El Partit Popular de Castelló ha lamentat avui que la mala gestió del Consell posi en perill la qualitat assistencial en un punt de referència com és la localitat de Peníscola. I és que la Conselleria de Sanitat ha deixat a la localitat de Peníscola sense vehicle sanitari pesi a l'increment de població que experimenta la localitat a l'estiu, superant els 120.000 habitants.

Tal com ha explicat avui el sotssecretari del Partit Popular a Castelló, Andrés Martínez, “al final són els veïns els que sofreixen aquesta pèrdua de qualitat assistencial i la mala gestió de l'esquerra està jugant amb la salut de les persones”.

Martínez ha assenyalat que “no hi ha espai sanitari que no hagi sofert retallades, mentre que els responsables de la Conselleria de sanitat es van de cap de setmana a reflexionar, menys reflexió i més acció”.

El sotssecretari del PPCS considera “molt greu” que se segueixi amb l'escalada de retallades en matèria de sanitat i que ara afectin de ple a localitats turístiques com la de Peníscola. No en va, els pacients de la Comunitat estan esperant més de vuit hores de mitjana a ser atesos en Urgències, el personal mèdic està experimentant una precarització en els seus treballs i els pacients una pèrdua de qualitat assistencial.

Martínez ha advertit que en  ple estiu i amb les alertes activades per elevades temperatures a la província de Castelló, falten metges de família i pediatres, es tanquen serveis i es disparen les llistes d'espera mentre els responsables de la sanitat valenciana estan de vacances.

ocultar
El PP qualifica de greus la falta de mitjans sanitaris en zones turístiques com Peníscola
Pujar