elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PSPV-PSOE de Peníscola crearà l’Agència Local de Lloguer Social

El PSPV-PSOE de Peníscola crearà l’Agència Local de Lloguer Social
  • Queremón Riba, candidat socialista a l’alcaldia, explica que “és un ens públic que fa d’intermediari entre l’arrendador i l’arrendatari per assegurar l’operació”

El PSPV-PSOE de Peníscola afirma que si compta amb la confiança per a ser govern municipal a partir del proper 28 de maig crearà l’Agència Local de Lloguer Social. Queremón Riba, candidat socialista a l’alcaldia de l’Ajuntament de Peníscola, explica que “es tracta d’una agència pública que fa d’intermediària entre l’arrendador i l’arrendatari per a garantir el pagament i el cobrament del lloguer a la propietat i que se respecten els drets d’aquelles persones que fan l’ús de l’habitatge”.

Així mateix, Riba assegura que “una altra de les funcions que desenvolupen este tipus d’entitats és canalitzar les ajudes, quan siga necessari, amb la finalitat de subvencionar el lloguer i facilitar les coses a les persones que tenen necessitats socials” i afegix que “d’esta manera, podem fomentar el lloguer d’habitatges habituals en la nostra localitat i oferir un bon servei a la ciutadania, incrementant també la població habitual i desestacionalitzant este tipus d’activitat”.

El candidat socialista a l’alcaldia explica que “en els municipis turístics sol donar-se més prioritat a la indústria turística i es deixa de costat facetes importants de la política municipal, que és la que més afecta la qualitat de vida dels ciutadans. Per això, posarem l'accent en estes mesures, sense deixar de costat el manteniment i la promoció de la ciutat”.

Pujar