elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PSPV-PSOE de Peníscola se compromet a oferir una solució immediata per a Cap Blanc

El PSPV-PSOE de Peníscola se compromet a oferir una solució immediata per a Cap Blanc
  • El candidat a l’alcaldia, Queremon Riba, ha anunciat que atendran a la demanda ciutadana en les zones perifèriques front a la deixadesa actual

El PSPV-PSOE de Peníscola ha presentat les seues propostes per a les zones perifèriques de la localitat en les que se compromet a oferir una solució immediata a Cap Blanc. Queremon Riba, candidat a l’alcaldia explica que “portem prop de 15 anys en els que el govern del Partit Popular no ha donat cap mena de solució a les veïnes i veïns de la zona. A partir del 28 de maig, amb la confiança de la gent de Peníscola, ens comprometem a oferir una solució urgent, consensuada amb la gent que habita a la zona i amb els tècnics municipals. No pot seguir ni un minut més esta situació actual que pareix no importar-li al PP”.

A més, Riba ha anunciat que s’atendrà la demanda ciutadana en totes les zones perifèriques de Peníscola “front a la deixadesa actual del consistori. El nou planejament urbanístic el decidirem i consensuarem entre tots i totes en una comissió de seguiment en la qual estaran representats tots els grups polítics, sindicats, empresaris, representants del sector turístic, així com una representació de les associacions locals”.

Per últim, una altra de les propostes del programa electoral socialista per a estes zones és “resoldre la problemàtica del carril-bici en la ciutat. Estem totes i tots d’acord en que estes infraestructures que fomenten la mobilitat sostenible són necessàries, però s’han de portar a terme de forma ordenada i lògica, per això, serà una prioritat posar-li solució a un tema que s’allarga en el temps legislatura rere legislatura”, indica el candidat socialista a l’alcaldia.

Pujar