elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PSPV-PSOE de Peníscola anuncia cinc propostes per a dinamitzar l’economia, l’esport i l’educació

El PSPV-PSOE de Peníscola anuncia cinc propostes per a dinamitzar l’economia, l’esport i l’educació
  • Els socialistes treballaran per a fomentar l’obertura dels negocis tot l’any, el mercat municipal, la construcció de la piscina, la creació d’una agència local de lloguer social i les beques per a estudiar

El PSPV-PSOE de Peníscola anuncia cinc propostes a dinamitzar l’economia, l’esport i l’educació. Els socialistes treballaran per a fomentar l’obertura dels negocis tot l’any, el mercat municipal, la construcció de la piscina, la creació d’una agència local de lloguer social i la concessió de beques per a estudiar. El candidat a l’alcaldia, Queremon Riba, indica que “el nostre programa posa al ciutadà com a eix de la política municipal. Per eixe motiu, apostem per actuacions que li afecten al seu dia a dia”.

Per a aconseguir que els negocis romanen oberts durant tot l’any, els socialistes abaixaran els impostos a comerços i restaurants que ho facen. “Que el teixit empresarial estiga obert ajuda a reduir l’estacionalitat i allargar la temporada de vacances. L’objectiu és, que dins de les possibilitats d’un consistori, motivar que a poc a poc hi haja establiments oberts de forma contínua” explica el candidat.

En el seu programa inclouen atendre les necessitats del mercat municipal i la construcció d’una piscina climatitzada “perquè la població puga practicar aquest esport en la seua pròpia ciutat. A més, és una forma d’incentivar la pràctica esportiva i millorar la qualitat de vida de les veïnes i veïns” afirma Riba.

Respecte al problema de vivenda actual, la candidatura socialista presenta la creació d’una agència local de lloguer social amb la intermediació de l’Ajuntament per a assegurar el cobrament del lloguer als propietaris i, així, augmentar l’oferta de lloguer habitual. Finalment, crearan beques perquè l’estudiantat amb necessitats econòmiques puga estudiar en una altra ciutat “per tal d’assegurar la igualtat d’oportunitats”, conclou el candidat.

Pujar