elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Peníscola prepara la seguretat i serveis de les seues Festes Patronals

Peníscola prepara la seguretat i serveis de les seues Festes Patronals
  • La Regidoria reuneix àrees de gestió i empreses concessionàries per a coordinar tot el necessari per al desenvolupament de les festes

  • La setmana pròxima s'iniciarà el muntatge de les infraestructures reglamentàries per al desenvolupament de la festa taurina

  • Els primers dies de setembre es muntaran les carpes i el recinte de penyes

La Regidoria de Festes ha convocat l'habitual reunió de coordinació de tasques per als preparatius de les festes.

A la cita han acudit, a més de l'edil responsable de Festes, Ramón Simó, tècnics de diferents àrees dels serveis municipals, l'edil responsable de l'àrea de Serveis, Jorge Rovira, Policia Local i les empreses concessionàries de la jardineria, recollida de residus i neteja.

La setmana pròxima s'iniciarà el muntatge de les infraestructures reglamentàries per al desenvolupament de la festa taurina, amb tot el que això comporta de senyalització i avisos per a restriccions al trànsit, a més, durant els primers dies de setembre es muntaran les carpes i el recinte de penyes. 

"Hi ha desenes de persones i molts equips treballant en el que no es veu, però es necessita perquè les activitats vagen avant, començant per la Policia Local i passant per les brigades de serveis, neteja, recollida de residus... el treball amb previsió i en equip és fonamental perquè tot isca bé" ha explicat Simó.

Pujar