elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Peníscola participa en la final de la competició de robòtica virtual i educativa CoderZLeague

Peníscola participa en la final de la competició de robòtica virtual i educativa CoderZLeague
  • Es programen activitats tots els caps de setmana i els tallers de robòtica s'imparteixen els dissabtes al matí en el Centre Juvenil

MÉS FOTOS
Peníscola participa en la final de la competició de robòtica virtual i educativa CoderZLeague - (foto 2)
Peníscola participa en la final de la competició de robòtica virtual i educativa CoderZLeague - (foto 3)
Peníscola participa en la final de la competició de robòtica virtual i educativa CoderZLeague - (foto 4)

Entre més de 35 equips i més de 100 participants, les xiquetes i xiquets del programa de robòtica educativa que s'imparteix els dissabtes en el Centre Juvenil participen aquest dissabte dia 7 de maig en la final de la CoderZLeague.

Es tracta d'una competició de robòtica virtual i educativa on les xiquetes i xiquets aprenen a programar amb codi amb una plataforma en línia i es desenvolupen dins del camp de les habilitats STEAM (ciència, robòtica, programació, tecnologia, enginyeria i matemàtiques).

Durant el curs escolar, han estat preparant els reptes i superant proves en mons tan diferents com una illa congelada, un cràter de cristall, una ciutat de les llepolies, la Via Làctia, l'àrtic o el món cibernètic.

Al voltant de cada món, els participants han de descobrir el codi correcte per a portar el robot fins a la meta.

D'aquesta manera, han d'utilitzar programació amb blocs i, a més, desenvolupar conceptes matemàtics com per exemple el radi d'un cercle, angles i operacions com la suma, la resta i la divisió.

Ara, arriba el moment de posar a prova tot el que han aprés, aconseguint sumar la màxima puntuació possible però, sobretot, organitzant-se, comunicant-se i treballant en equip per a superar els reptes de la gran final.

Pujar