elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Peníscola obri la votació popular per al cartell de les Festes Patronals 2022

Peníscola obri la votació popular per al cartell de les Festes Patronals 2022
  • La Regidoria de Festes ha rebut 38 propostes que inclouen fotografia i arts gràfiques

  • Els cinc dissenys amb més "m'agrada", fins al dia 17, en la publicació oficial de l'Ajuntament en la seua pàgina de la xarxa social Facebook passaran a la següent fase, on seran votats i finalment triats per un jurat nomenat per la Regidoria

  • El primer premi es retribuirà amb 400€ i el segon - per a la contraportada del programa festiu- amb 200€, tots dos amb diploma acreditatiu

Amb motiu de les Festes Patronals, la Regidoria de Festes va convocar el mes de juny passat el concurs per al cartell anunciador de la festa, la portada i la contraportada del programa d'aquestes.

Avui, després de finalitzar ahir el termini de recepció de propostes, s'han publicat en la pàgina de Facebook de l'Ajuntament, a les deu hores del matí, les 38 propostes rebudes per part de la Regidoria.

Les cinc propostes més votades fins al dia 17 a les 10h seran les opcions que passaren a la següent fase del concurs, en la qual seran votades per un jurat nomenat per part de la Regidoria.

El tema central és les Festes Patronals de Peníscola i els seus elements tradicionals, festius i culturals.
Les propostes de disseny podien realitzar-se per qualsevol procediment de tècnica lliure, sempre que fora la seua reproducció en quadricromia.

"En aquesta edició no únicament demanem fotografies, sinó que sol·licitem un disseny complet de l'art final, que podia incloure imatges fotogràfiques però també il·lustracions i havia d'incorporar el disseny gràfic" recordava l'edil de l'àrea, Ramón Simó, qui ha destacat la qualitat dels treballs rebuts.

En una segona fase, un jurat triat per la Regidoria triarà entre els cinc dissenys més votats els dos que estimen més oportuns per a ser portada i cartell (1r premi) i contraportada (2n premi) del programa de les Festes Patronals 2022 amb una retribució de 400 i 200 euros respectivament.

Pujar