12 de novembre de 2019 12/11/19

Cs de Peñíscola dóna suport als comerços i demana millorar la prevenció davant el top manta

Cs de Peñíscola dóna suport als comerços i demana millorar la prevenció davant el top manta - (foto 1)
  • El portaveu, Javier Mateu, anuncia que "Cs secundarà la mobilització prevista per al dimecres"

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Peníscola, Javier Mateu, ha mostrat "el suport de la formació als comerciants que estan veient minvats els seus ingressos per la venda il·legal". "El top manta no solament ataca la propietat intel·lectual d'autors amb falsificacions de productes diversos, sinó també a aquells que compleixen la llei i paguen rigorosament els seus impostos amb moltíssims esforç com són els autònoms", ha assegurat Mateu.

En aquest sentit, el portaveu ha posat l'accent que "aquesta pràctica il·legal també afecta als turistes, veïns i estiuejants als quals se'ls dificulta el pas en les hores més concorregudes del dia". "Aquest caos fins i tot podria suposar un risc degut a l'estretor que es produeix", ha postil·lat l'edil.

Mateu ha recordat que "en Cs ja veníem advertint d'aquest problema quan es va aguditzar a Madrid o Barcelona sense que es prengueren mesures sobre aquest tema. Així doncs, el regidor ha assenyalat que "és d'agrair la labor de la policia local, però creiem que hauria de reforçar-se la coordinació i la prevenció per a atallar aquest fenomen".

Finalment, el portaveu ha anunciat que "el dimecres des de Cs secundarem la mobilització organitzada pel sector comercial de Peníscola".

ocultar
Cs de Peñíscola dóna suport als comerços i demana millorar la prevenció davant el top manta
Pujar