elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Peníscola renova amb Creu Roja el servei de Teleassistència

L'Ajuntament de Peníscola renova amb Creu Roja el servei de Teleassistència

    La Regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de Peníscola ha renovat amb Creu Roja, prestatària del servei de Teleassistència en la localitat, aquest programa amb al voltant de 50 beneficiaris en el municipi. La Junta de Govern Local ha aprovat aquesta mateixa setmana el conveni que compromet a l'administració a la inversió de més de 8000€ per a donar cobertura a aquest servei.

    Aquest conveni, subscrit amb el Comité Provincial de Creu Roja Espanyola a Castelló, garanteix l'atenció de totes les sol·licituds cursades des del domicili de cada persona usuària en un temps mitjà de 15 segons, així com les telefonades realitzades des del mateix Centre d'Atenció.

    María Jesús Abiol, regidora delegada de l'àrea, ha concretat els objectius del servei resumint a “facilitar la intervenció directa, ràpida i eficaç en situacions d'urgència; evitar internaments innecessaris; possibilitar la integració en el mitjà habitual de la vida de la persona major i atendre els majors que viuen sols en el seu domicili, amb totes les garanties”. L'alcalde ha manifestat la seua enhorabona a Creu Roja i a la Regidoria que, de manera coordinada, “duen a terme diferents programes socials amb èxit en la localitat”, i ha reiterat el seu compromís amb la continuïtat d'aquests.

    A més, "en aquest temps, és encara més important consolidar aliances amb qui sumen per a avançar i no deixar ningú arrere" referint-se, l'alcalde, a la col·laboració que s'ha dut a terme al llarg d'aquests mesos de crisi sociosanitària.

    Pujar