18 de gener de 2020 18/1/20

Jorge Rovira assumeix les delegacions d’Urbanisme, Patrimoni i Serveis en l’Ajuntament de Peníscola

Jorge Rovira assumeix les delegacions d’Urbanisme, Patrimoni i Serveis en l’Ajuntament de Peníscola - (foto 1)

  En l’assignació de delegacions, durant aquests primers dies de govern municipal en l’Ajuntament de Peníscola, el consistori ha fet públiques les àrees de govern que seran competències d’un dels regidors que s’estrenen en el càrrec, Jorge Rovira.

  Urbanisme, Patrimoni i Serveis són les importants àrees de gestió de les quals s’ocuparà Rovira, a més de les regidories de nova creació, com ho són Urbanitzacions, Mobilitat i Accessibilitat.

  "Hem incorporat explícitament aquestes denominacions per donar testimoni del nostre compromís amb la seua gestió" ha explicat el regidor, que ha afirmat la seua voluntat de "seguir treballant per vertebrar amb la millora de les infraestructures i serveis en tot el terme municipal, també en els espais més perifèrics".

  Pel que respecta a la mobilitat i l’accessibilitat, la posada en marxa del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible – ja en procés de redacció i participació pública – és un dels reptes del mandat que assumeix també Rovira sota les seues competències.

  En matèria d’Urbanisme i Obres, les al·legacions al Pativel, el PGOU i les actuacions en el pavelló, Av. d’Espanya o Av. de la Mar són les primeres accions que hauran de seguir impulsant en els pròxims mesos.

  Quant a l’àrea de Patrimoni, conjuntament amb l’àrea de Cultura, s’emprendran diverses accions de recuperació i posada en valor del patrimoni local, com el nou catàleg de béns patrimonials, les rutes de la Pedra en Sec, la xarxa de museus o la declaració de les Danses com a Patrimoni Immaterial d’Espanya.

  ocultar
  Jorge Rovira assumeix les delegacions d’Urbanisme, Patrimoni i Serveis en l’Ajuntament de Peníscola
  Pujar