31 de maig de 2020 31/5/20

El Festival de Jazz de Peníscola conclou divendres amb el concert de Pepe Rivero i María Berasarte

El Festival de Jazz de Peníscola conclou divendres amb el concert de Pepe Rivero i María Berasarte - (foto 1)

    La 16a edició del Festival Internacional de Jazz de Peníscola, organitzada per l'Institut Valencià de Cultura, conclourà el divendres, 26 de juliol, a les 23.00 hores, al Palau de Congressos amb el concert de Pepe Rivero i María Berasarte presentant el seu espectacle 'Delirio'.

    Pepe Rivero i María Berasarte presenten 'Delirio', un nou projecte a piano i veu en què treballen conjuntament des de la primera fins a l'última nota, en el qual per primera vegada col·laboren dos artistes d'extraordinària qualitat i amb un gran bagatge professional. És una pluja provocadora d'emocions en què conviuen la inestabilitat, la prohibició, la fragilitat i la complicitat.

    'Delirio' és un encreuament de dos mons, dos continents musicals als quals els uneix la música clàssica, la seua passió pel jazz i l'arrelament per les seues arrels basques i espanyoles per part de María i cubanes en el cas de Pepe. María a la veu i Pepe al piano interpretaran temes molt coneguts com 'Aquellas pequeñas cosas' de Joan Manuel Serrat, 'Je ne t'aime pas' de Kurt Weill, el fado 'Estranha forma de vida', molt conegut per Amália Rodrigues, com també 'Txoria Txori' de Mikel Laboa. A aquest projecte se li uneixen temes originals amb la finalitat de crear una única atmosfera musical.

    Les entrades per al concert poden adquirir-se a les taquilles de l'Auditori de Castelló i del Palau de Congressos de Peníscola. També es poden comprar en la pàgina instanticket.es (consultar ací) a un preu d'entre 10 i 20 euros.

    Pujar