elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Esbrí (PSPV-PSOE) demana explicacions a l’equip de govern del PP sobre el retard en l’obertura dels xiringuitos de la platja de Peníscola fins al 2022

Esbrí (PSPV-PSOE) demana explicacions a l’equip de govern del PP sobre el retard en l’obertura dels xiringuitos de la platja de Peníscola fins al 2022
  • La portaveu socialista assegura que “la falta de previsó per part del PP ha impedit que s’obriren enguany com estava acordat”

La portaveu del PSPV-PSOE de Peníscola, Isabel Esbrí, ha demanat explicacions a l’equip de govern del Partit Popular en l’últim plenari sobre el retard en l’obertura dels xiringuitos de la platja fins al 2022. Esbrí assegura que “la falta de previsió per part del Partit Popular ha impedit que s’obriren enguany com estava previst”. L'ajuntament va traure a licitació al març, després de vint anys sense esta oferta, per a vàries temporades estivals.

Una vegada iniciat el projecte de retornar els xiringuitos a la platja de Peníscola, es van presentar 13 licitadors per a tres dels quatre xiringuitos oferits i un va quedar desert. A la dilatació en la tramitació administrativa, explica Esbrí, “s’ha d’afegir l’endarreriment en l’entrega dels materials per al muntatge dels xiringuitos, que està prevista per a finals de juliol o agost, la qual cosa obligaria a acurtar la temporada d’obertura a només dos mesos”. Tot açò fa que siga inviable que les instal·lacions estiguen operatives este estiu, lamenta la portaveu socialista.

“Després d’un any tan difícil com ha sigut el 2020, tots necessitem temps d’esplai i d’oci i els negocis locals necessiten que consumim els seus productes, per tant, el retard en l’obertura afecta a tots els peniscolans i les peniscolanes, que veuen com un projecte que rebien amb il·lusió no es fa realitat”, cometa Isabel Esbrí.

Pujar