21 de novembre de 2019 21/11/19

Esbrí destaca que el PSPV-PSOE “ja és la segona força política de Peníscola i el referent dels votants d'esquerres o progressistes”

Esbrí destaca que el PSPV-PSOE “ja és la segona força política de Peníscola i el referent dels votants d'esquerres o progressistes” - (foto 1)

  El cap de llista del PSPV-PSOE a Peníscola, Isabel Esbrí, lamenta que no haja sigut possible trencar la majoria absoluta d'Andrés Martínez i el PP, però considera que el Partit Socialista va experimentar un important avanç en les eleccions celebrades diumenge passat, que ha de ser la base del canvi polític que arribarà en 2023. “Un canvi que ens agradaria que ja s'haguera produït, però per al qual treballarem amb tota la il·lusió del món per a fer-lo realitat dins de quatre anys”.

  Isabel Esbrí destaca que respecte a 2015, el PSPV-PSOE ha experimentat un increment del 16% en el nombre de vots i ha guanyat un regidor, passant de 2 a 3. Unes “dades esperançadores” que han convertit al Partit Socialista en la segona força política de Peníscola i “en l'inequívoc referent de la gent d'esquerres o progressista del nostre poble”.

  A partir d'aquests resultats, Esbrí anuncia “una oposició lleial”. Diu que “estem disposats a col·laborar en tot allò que siga possible”, i que “continuarem realitzant propostes que ajuden a millorar la qualitat de vida de la gent del poble”.

  I lògicament, “fiscalitzarem la labor de l'equip de govern del PP i de l'alcalde Martínez, per a donar compliment al mandat dels nostres electors”.

  ocultar
  Esbrí destaca que el PSPV-PSOE “ja és la segona força política de Peníscola i el referent dels votants d'esquerres o progressistes”
  Pujar