26 de setembre de 2020 26/9/20

Dolores Bayarri, assumeix en l’Ajuntament de Peníscola les regidories d’Hisenda, Personal, Contractació i Esports

Dolores Bayarri, assumeix en l’Ajuntament de Peníscola les regidories d’Hisenda, Personal, Contractació i Esports - (foto 1)

  El dijous d’aquesta setmana, l’Ajuntament de Peníscola celebrarà el ple extraordinari en què es donarà compte de les delegacions de les àrees de gestió als regidors i les regidores de l’equip de govern.

  Els set regidors que configuren el nou govern local sumen un total de quaranta àrees de gestió, a les quals se suma Governació, que dependrà directament de l’Alcaldia, tal com anunciava el mateix alcalde, Andrés Martínez, fa pocs dies.

  Les àrees de gestió interna, Hisenda, Personal i Contractació, seran competències de la regidora Dolores Bayarri, una de les noves incorporacions a l’equip que governarà el consistori durant els pròxims quatre anys.

  A aquestes àrees de gestió, se suma la Regidoria d’Esports, una de les àrees més dinàmica i de major contacte amb la societat, ja que les entitats i clubs esportius se relacionen amb l’administració en l’organització d’esdeveniments i cites esportives.

  Per la seua trajectòria en aquest àmbit, Bayarri és ben coneguda entre les agrupacions esportives locals i enfronta el repte en aquest mandat de posar en marxa i resoldre peticions d’aquestes, com la creació d’un carril de natació en la platja, l’habilitació d’un carril per a corredors en la zona poliesportivaen, la finalització de les obres del pavelló poliesportiu, la posada en marxa de les noves pistes de pàdel municipals, o la negociació amb una piscina privada per al seu ús públic.

  "Continuar amb la gestió eficient dels recursos públics al capdavant de l’àrea econòmica, així com seguir dinamitzant el sector esportiu en el nostre municipi són reptes que enfronto amb compromís i molta il·lusió" ha assegurat Bayarri que en aquests dies ja ha estat treballant juntament amb la intervenció municipal.

  Pujar