elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
PEDRO SÁNCHEZ PLANTEA LA DIMISIÓN

Pedro Sánchez cancel·la la seua agenda fins al dilluns per a decidir si seguix com a president

Pedro Sánchez cancel·la la seua agenda fins al dilluns per a decidir si seguix com a president

    En un gir inesperat dels esdeveniments el president del Govern, Pedro Sánchez, ha anunciat en una missiva que cancel·la tota la seua agenda fins al proximo dilluns per a decidir si seguix com a president.

    Presa esta decisió després que l'associació 'Mans Netes' haja interposat una denúncia contra la seua dona, Begoña Gómez, per presumpte tràfic d'influències.

    Així, dins de cinc dies decidirà "si he de continuar al capdavant del Govern o renunciar a este alt honor". "Arribats a este punt, la pregunta que legítimament em faig és val la pena tot això? Sincerament, no ho sé. Este atac no té precedents, és tan greu i tan bast que necessite parar i reflexionar amb la meua esposa", ha expressat en una carta compartida en Twitter.

    El president, que va firmar el conegut 'Manual de Resistència, no obstant això, ha denunciat "una operació d'assetjament i enderrocament per terra, mar i aire, per a intentar fer-me defallir en el polític i en el personal atacant a la meua esposa" i anuncia la seua decisió en un moment clau, a les portes de les eleccions catalanes.

    Pujar