elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els xiquets i xiquetes de les Coves de Vinromà rebran els regals dels Reis Mags en el vehicle familiar

Els xiquets i xiquetes de les Coves de Vinromà rebran els regals dels Reis Mags en el vehicle familiar
  • L'Ajuntament ha adaptat la Cavalcada a un nou format perquè els més menuts puguen viure aquest moment amb total seguretat en aquesta situació de pandemia

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha adaptat la tradicional Cavalcada dels Reis Mags d'Orient a un nou format perquè els més menuts puguen viure aquest moment amb total seguretat en l'actual context de pandèmia.

Concretament, els xiquets i xiquetes del municipi rebran els regals dels Reis Mags en el vehicle familiar. Així mateix, Ses Majestats arribaran al municipi en la vesprada del 5 de gener i està previst que a les 18.00 hores les famílies puguen acudir amb els seus cotxes a recollir els regals.

El punt de trobada, que s'anunciarà en els pròxims dies, serà un espai prou ampli perquè les famílies puguen veure a Melcior, Gaspar i Baltasar i rebre els presents sense eixir del vehicle, de manera que serà un patge real l'encarregat de fer el lliurament.

Des del consistori es recorda la necessitat de respectar les normes que regeixen aquesta particular visita dels Reis Mags i de seguir les mesures COVID-19 vigents perquè aquest esdeveniment dirigit al públic infantil transcórrega amb normalitat.

Pujar