5 de desembre de 2020 5/12/20

PP: “Ximo Puig segueix sense pagar als Ajuntaments de Castelló”

PP: “Ximo Puig segueix sense pagar als Ajuntaments de Castelló” - (foto 1)
  • “El deute de Puig amb els petits ajuntaments està asfixiant als consistoris de la província de Castelló”

  • Barrachina: “De res serveix reunir-se per a fer-se fotos contra la despoblació si després no paguen els seus deutes amb els petits ajuntaments”

Ximo Puig segueix sense pagar als ajuntaments de Castelló. Un deute que supera els 40 milions d'euros i que està asfixiant als ajuntaments, sobretot als més petits. Una situació que avui ha denunciat la diputada provincial Marta Barrachina qui considera que “deixar als petits ajuntaments en una situació molt complexa” ja que “en ple procés d'elaboració dels pressupostos, arrossegar un deute pot crear tensions de tresoreria complicades”.

La diputada provincial ha lamentat, a més, que en molts casos el deute se centra en qüestions socials (que han d'avançar els ajuntaments) o en polítiques d'ocupació. “El problema que genera el deute de Puig als Ajuntaments és molt greu”. “Som conscients que la Generalitat de Puig i Oltra està en els seus pitjors moments però els ciutadans no ens mereixem ser víctimes de la seva mala gestió”.

Per a la diputada provincial és una greu contradicció “que es facin fotos en cims contra la despoblació i després generin greus problemes als petits ajuntaments que són els que més lluiten i treballen per a frenar la despoblació i revertir la situació”.

Els populars consideren que la mala gestió de Puig i de l'esquerra “ha de corregir-se de manera urgent” ja que “les administracions locals es veuen molt afectades per aquesta situació”.

Marta Barrachina considera que “mentre els ajuntaments no cobren el que se'ls deu, sí que ho fan les empreses del germà de Puig” i ha demanat que “es tingui en compte saldar el deute amb els consistoris que estem al capdavant de les polítiques més pròximes i al costat de les necessitats dels veïns”.

Pujar