elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La xarxa Dialogue, Empathetic Engagement and Peace celebra una trobada internacional a l’UJI

  La xarxa internacional Dialogue, Empathetic Engagement and Peace (DEEP) celebra del 3 al 5 de febrer de 2017 una trobada a la Universitat Jaume I en col·laboració amb la Càtedra UNESCO de Filosofia per a la Pau.

  Com a part de la trobada, se celebrarà un esdeveniment obert el 3 de febrer d'11 a 13 hores a la Sala de Graus de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques en el qual participarà Sofia Herrero, coordinadora del Programa d'Estudis Internacionals en Pau, Conflictes i Desenvolupament de l'UJI, qui explicarà el rol del programa a conrear l'activisme de pau. Per la seua banda, Alberto Gomes, director de DEEP, oferirà una xarrada titulada «Promovent pau i sostenibilitat en un món en crisi». Finalment, Gloria Abarca, vicedirectora de la xarxa DEEP i directora de DEEP Mèxic i Llatinoamèrica, parlarà sobre educació per a la pau.

  Per a finalitzar, a les 14 hores es projectarà en el seminari JAA297AA el curtmetratge Voices of the Migrant. Celia Demoor, directora de DEEP França i una de les directores del film, serà l'encarregada de realitzar la presentació i de contestar a les qüestions de l'audiència.

  Establida en 2014, la xarxa DEEP ha crescut fins a tenir presència en 16 països i prop de 250 membres. S'ha convertit en un moviment en expansió atraient a un nombre creixent de membres, en la seua majoria joves, que desitgen construir un món millor. Cal destacar que molts dels integrants de la xarxa DEEP són alumnes i alumnes del Màster de la Pau de la Universitat Jaume I.

  Més informació sobre la xarxa DEEP: globaldeepnetwork.org

  Pujar