22 de setembre de 2020 22/9/20

El Work Weekend de Dones Rurals d'Eslida finalitza amb resultats positius

El Work Weekend de Dones Rurals d'Eslida finalitza amb resultats positius - (foto 1)
  • Les participants han visitat diferents negocis d'èxit de l'àmbit rural i han compartit formacions grupals

MÉS FOTOS
El Work Weekend de Dones Rurals d'Eslida finalitza amb resultats positius - (foto 2)

El Pacte Territorial per l'Ocupació de la Plana Baixa ha reunit aquest cap de setmana a 14 dones a Eslida amb motiu del Work Weekend de Dones Rurals, iniciativa promoguda amb la col·laboració de l'Associació de Xicotets Agricultors i Ramaders i l'Ajuntament d'Eslida que pretén assessorar en emprenedoria a les dones perquè puguen fer realitat la seua idea de negoci.

L'organització ha fet un balanç molt positiu de la iniciativa, que ha inclòs visites a diferents casos d'èxit. Així mateix, les participants han pogut conèixer in situ negocis de l'àmbit rural com la Formatgeria Tot de Poble y el Museu d'Oli de Belluga Gourmet.

El grup ha compartit tot el cap de setmana, ja que la iniciativa inclou també l'allotjament. A més, han assistit a formacions grupals orientades a l'apoderament de la dona i a les tendències de negoci en l'àmbit rural. Concretament, en la jornada de cloenda d’aquest diumenge 27 d’octubre han realitzat una visita tècnica a una indústria agroalimentària d’orxata i a una explotació ramadera en Eslida.

 

Pujar