elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Villa de El Toro exporta la qualitat de la seua tòfona a Alacant

La Villa de El Toro exporta la qualitat de la seua tòfona a Alacant
  • L'alcalde aconseguix un acord amb El Corte Inglés que permet a la localitat vendre el seu producte estrela en tota la Comunitat Valenciana. “Volem que la Villa de El Toro done a conéixer el rotund potencial que es cultiva en les seues terres”, declara

  • El primer edil, José Arenes, manté contactes amb la gran superfície per a portar fins a Múrcia este or negre que des de fa més de 70 anys esta localitat de l'Alt Palància acarona i protegix amb un clima excepcional que beneïx este fong de sabor únic

MÉS FOTOS
La Villa de El Toro exporta la qualitat de la seua tòfona a Alacant - (foto 2)

La Villa de El Toro va portar ahir fins a València el potencial del seu or negre. La tòfona, que cultiva esta xicoteta localitat de la comarca de l'Alt Palància des de fa més de 70 anys, va inundar de sabor el GastroMercat d'El Corte Inglés de Colón per a delectar als assistents amb un plat de pollastre, bolets i tòfona negra.

L'alcalde de la Villa de El Toro, José Arenes, va agrair la presència de desenes de persones que van tindre l'oportunitat de conéixer de prop un producte que gràcies a la promoció que des de l'Ajuntament de la Villa de El Toro s'està exercint pot ser adquirit ja en tota la Comunitat Valenciana.

“Hem arribat a un acord que permet que la nostra tòfona estiga en la zona gurmet d'El Corte Inglés i volem agrair profundament esta disponibilitat absoluta que ha mostrat el centre comercial perquè per a nosaltres és fonamental donar a conéixer la riquesa de la nostra terra”.

Arenes ha anunciat així mateix que manté converses amb El Corte Inglés per a exportar a Múrcia, a partir de pròxim any, l'excel·lència d'este fong. “Si aconseguim este acord, la Villa de El Toro seria present en el centre comercial amb este tresor de quilòmetre zero que és una absoluta explosió de sabors en el paladar”.

Des de l'Ajuntament de la Villa de El Toro, Arenes ha manifestat la seua intenció d'apostar “de manera clara i rotunda per la posada en valor de la riquesa del meu poble”. “Som xicotets però tenim un potencial enorme. Només fa falta donar-ho a conéixer, explotar-ho i compartir-ho. I en això estem obstinats perquè la tòfona és sinònim de riquesa i vida. Cada acció que promoguem per a reivindicar este poder és un recolzament directe en favor del benestar i la qualitat de vida que mereix l'interior”.

Pujar