elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Víctor Cervera, nou president del PP de Santa Magdalena de Pulpis

Víctor Cervera, nou president del PP de Santa Magdalena de Pulpis
  • La secretaria general del PPCS, Elena Vicente-Ruiz, lamenta que el Consell de Puig i Oltra no haja invertit ni un cèntim en la millora de les infraestructures de la zona

Víctor Cervera és el nou president local del Partit Popular de Santa Magdalena de Pulpis, després de rebre el suport dels afiliats. Amb aquesta, el PPCS reprèn el cicle de renovacions de les juntes locals del Partit Popular.

La secretària general del PPCS, Elena Vicente-Ruiz, ha volgut acompanyar als afiliats de Santa Magdalena de Pulpis i ha denunciat l'abandó del Consell de Ximo Puig i Mónica Oltra que “en aquests dos anys no han invertit ni un cèntim a millorar les infraestructures de la zona nord de la província de Castelló”.

“Els governs del Partit Popular som els únics que invertim en infraestructures útils”. En aquest sentit, Vicente-Ruiz ha recordat les inversions que està realitzant el Govern de Mariano Rajoy en el nord de Castelló com la N-232, la variant de la N-340 de Peníscola a Vinaròs, l'A7 prevista fins a Traiguera o l'ampliació de les freqüències de trens de rodalies.

“Mentre el Consell inverteix 120 milions a l'any per a TeleOltra, els municipis del nord estan sent discriminats per Ximo Puig que és ostatge dels nacionalistes de Compromís”.

Pujar