30 de novembre de 2020 30/11/20

La vicesecretaria nacional Cuca Gamarra assisteix al comité de direcció del PP de Castelló

La vicesecretaria nacional Cuca Gamarra assisteix al comité de direcció del PP de Castelló - (foto 1)
  • La responsable nacional del PP de Política Social assisteix a de manera telemàtica a la reunió presidida per Miguel Barrachina

El Partit Popular celebrarà demà dilluns a les 9.30 hores del matí un comité de direcció provincial al qual assistirà de manera telemàtica la sotssecretària del PP nacional, Cuca Gamarra, responsable de Política Social.

El comité de direcció estarà presidit pel president del PP de Castelló, Miguel Barrachina, i aquesta trobada forma part de la ronda de trobades telemàtiques que el PP de la província està celebrant amb els diferents responsables nacionals del PP.

Barrachina ha impulsat des del minut zero de la pandèmia (i aprofitant les noves tecnologies) trobades amb els responsables nacionals com Ana Beltrán, Ana Pastor, Jaime Olano, Dolors Montserrat, Antonio González Terol, Alejandro Fernández, així com amb la presidenta regional, Isabel Bonig o diputats autonòmics.

Així mateix, el PPCS ha traslladat la seua intensa agenda de treball, amb reunions comarcals i amb alcaldes des del primer moment del confinament a sistemes telemàtics.

En la trobada amb Cuca Gamarra el PPCS analitzarà qüestions clau com la nefasta gestió del PSOE i Sánchez de la pandèmia, l'absència de respecte per les víctimes, o els problemes als quals han hagut de fer front els sanitaris o els impagaments dels ERTES a Espanya.

Pujar