30 de novembre de 2020 30/11/20

Vicente-Ruiz: “Si Sánchez torna al FIB en Falcon, que sigui per a desbloquejar les necessitats de Castelló”

Vicente-Ruiz: “Si Sánchez torna al FIB en Falcon, que sigui per a desbloquejar les necessitats de Castelló” - (foto 1)
  • Els populars insten al president a desbloquejar d'una vegada les inversions necessàries perquè Castelló avanci

  • Vicente-Ruiz: “Des que està en Moncloa s'ha paralitzat la N-232, l'A7, la regeneració de les Costes o els acords per a la citricultura”

Un any després que Pedro Sánchez visitarà el FIB en el famós *Falcón, el Partit Popular de la Província de Castelló li insta a tornar a *Benicassim però per a “desbloquejar les necessitats de Castelló”. Tal com ha advertit avui la secretària general del PPCS, Elena Vicente-Ruiz, “li demanem a Sánchez que si torna a tenir el capritx de venir en Falcón al FIB que, almenys, ho faci per a desbloqueja tot el que està pendent a Castelló”.

La líder dels populars ha recordat qüestions com les infraestructures que “des que està Sánchez en la Moncloa s'han bloquejat” com, per exemple, la N-232, unes obres que ja havia licitat el Govern de Rajoy i que anaven a permetre eliminar el port de Querol al seu pas per Morella i millorar la seguretat.

A més recorden que aquest bloc se li suma el projecte de l'A7, l'autovia de Castelló que anava a connectar de nord a sud l'interior de Castelló per a evitar el pagament per l'AP7. “Que per cert, també ha decidit que a Catalunya no es pagui l'autopista però en entrar a la província sí que s'ha de pagar”, ha lamentat Vicente-Ruiz.

La secretària general ha assegurat que “a Castelló hi ha molta gent que està pendent que el Govern ha de solucionar com les Costes, que estan pendents que desbloquegin els 8 milions d'euros que va deixar el Govern del PP” així com el sector citrícola “que està veient com cada vegada perd més diners mentre Sánchez només pensa a donar-se tornades per Espanya amb el Falcón”. La responsable política ha lamentat que “dotze mesos després d'aquell paperot que ens va costar tants diners a tots els espanyols no hagi servit per a buscar solucions per a Castelló”.

Pujar