20 de setembre de 2020 20/9/20

Vicente-Ruiz: “El PSOE ha de frenar els seus càstigs a la província”

Vicente-Ruiz: “El PSOE ha de frenar els seus càstigs a la província” - (foto 1)

  La secretària general del PPCS, Elena Vicente-Ruiz, ha reclamat avui als socialistes de Castelló que “li demanin a la seva vicepresidenta Carmen Calvo que el seu Govern deixi de maltractar a la província” i que “tingui una mica de vergonya amb els seus caps” i “posin a Castelló en l'agenda nacional i deixin de castigar a aquesta província”.

  La secretària general ha demanat als socialistes que “tornin de nou les inversions per a Castelló” i ha lamentat el bloqueig dels socialistes al fet que Castelló tingui una autovia (l'A7) que han decidit bloquejar malgrat que ja estava licitat.

  “El mateix succeeix amb l'Autopista AP7 que continuem esperant que ens tractin igual que a Catalunya i que es bonifiquin l'AP7 com a Catalunya”, ha advertit la secretària general qui ha recordat “la inversió que el PP va posar en marxa als trens de rodalia i que també ha bloquejat Sánchez”.

  “L'única cosa en què són experts els socialistes és a crear atur i a eliminar inversions per a Castelló”, ha lamentat la líder del PP

   

  Pujar