elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vicente-Ruiz: “El PSOE celebra el seu congrés en el niu de la corrupció socialista de la província”

Vicente-Ruiz: “El PSOE celebra el seu congrés en el niu de la corrupció socialista de la província” - (foto 1)

  "El Partit Socialista celebrarà el seu congrés provincial en un dels nius de la corrupció socialista aquest cap de setmana com és Almenara, on l'alcaldessa, la socialista Estíbaliz Pérez, està imputada per haver col·locat a gent en llocs de funcionaris".

  La secretària general del PP a Castelló, Elena Vicente-Ruiz, ha advertit que "és una vertadera llàstima que el PSOE desaprofite aquesta oportunitat per a regenerar el seu partit i que mantinga el seu estil d'antic règim"."De fet, els socialistes no solament celebren el seu congrés en el municipi l'alcaldessa del qual està sent investigada per la Justícia, sinó que el nou president ha decidit premiar a Pérez i col·locar-la de número dos".

  La responsable orgànica del PP considera que "ells que s'omplen la boca exigint sempre als altres i no obstant açò són capdavanters en condemnes per corrupció en aquesta província". Per a Vicente-Ruiz, els premis que els socialistes atorguen a l'alcaldessa d'Almenara "són un reflex de la seua falta de respecte als seus simpatitzants i després a la resta de la província" i els ha animat a llegir i aplicar el propi codi ètic del PSOE i ha qualificat de "vergonyòs" que el nou president dels socialistes s'estrene protegint i aupando a una imputada.

  La secretària general ha recordat el mal any dels socialistes de Castelló que, al costat de les sis condemnes per corrupció que acumulen enguany, "també els imputats per presumpta corrupció en la província en 2017 són socialistes".

  "Cal recordar que el PSPV de la província de Castelló explica ja amb sis condemnats per corrupció només en el que va de 2017. Una situació escandalosa que de moment no ha implicat cap moviment entre les files socialistes, ni del secretari dels socialistes Ximo Puig. L'Audiència Provincial ha condemnat a l'exalcalde del PSOE de Vinaròs, Jordi Romeu, per trossejar contractes i, a açò se li suma el fet que també l'alcalde socialista de l'Alcora i quatre dels seus edils han sigut condemnats enguany per prevaricació".

  Pujar