24 de setembre de 2020 24/9/20

Vicente (PP): “El Penyagolosa té conveni i projecte, sols necessita interés”

Vicente (PP): “El Penyagolosa té conveni i projecte, sols necessita interés” - (foto 1)
  • El PP va llançar un concurs d'idees per a restaurar el santuari del Penyagolosa després de firmar el 14 de febrer de 2019 amb el Bisbat un acord per a intervendre en l'edifici

  • Vicente (PP): “Mentre el PSPV perd el temps en buscar excuses per a no treballar, la província perd oportunitats per a posar en valor emblemes que el PP va defensar”

El Partido Popular de la Diputació Provincial ha fet una crida al president de la Diputació, el socialista José Martí, per a “que pose als seus a treballar si realment li importa Castelló”. El diputat provincial del PP, David Vicente, ha animat al PSPV a “treballar per l'interior de la província” després d'aportar l'acord que el PP va subscriure el 14 de febrer de 2019 amb el Bisbat per a llançar la restauració i posada en valor del santuari de Sant Joan de Penyagolosa.

“La província perd oportunitats cada dia que el PSPV es dedica a buscar excuses per a no treballar. I l'exemple clar el tenim en el santuari del Penyagolosa, que des del PP ens obstinem a posar en valor llançant un concurs d'idees, triant tres projectes guanyadors i planificant una inversió pluriennal per a recuperar per a la província un emblema de Castelló”.

Vicente ha animat al PSPV a “construir per a sumar” en lloc de a “destruir restant oportunitats”. “Nosaltres estem al costat de Vistabella, creiem en el potencial d'aquest territori i en la grandesa d'aquest patrimoni singular. I prova d'això és que a l'abril de 2019 llancem un concurs d'idees per a restaurar el santuari que es va exposar en la Diputació Provincial i vam triar tres projectes per a definir el futur d'aquest enclavament sagrat”. I per a aconseguir-ho, “ho formalitzem en un acord amb el Bisbat, el que al PSPV li sembla un 'mer document d'intencions' i que li convidem a llegir”.

Per al diputat provincial del PP, “a Castelló li aniria molt millor si en lloc de criticar el fet, el PSPV treballara per avançar en el camí que li hem traçat”. Per això, “confiem que després que hagen decidit adherir-se a la declaració institucional en favor del santuari que presentem la setmana passada en Diputació, ara traduïsquen les seues declaracions en projectes concrets”. Vistabella i els pobles del Penyagolosa esperen que en el pressupost de 2020 s'incorpore el finançament necessari per a llançar la redacció del projecte de reforma i restauració, perquè el treball ja li ho hem deixat fet. Només els fa falta interés i ganes de treballar”.

Pujar