17 d’octubre de 2019 17/10/19

La Universitat per a Majors de l’UJI coordina un projecte europeu per a promoure la reutilització del coneixement

La Universitat per a Majors de l’UJI coordina un projecte europeu per a promoure la reutilització del coneixement - (foto 1)
MÉS FOTOS
La Universitat per a Majors de l’UJI coordina un projecte europeu per a promoure la reutilització del coneixement - (foto 2)

La Universitat per a Majors de la Jaume I celebra durant els dies 11 i 12 de desembre de 2017 la primera reunió del projecte «Recursos per a la formació i reutilització del coneixement en una economia circular». El projecte europeu CLEAR està inclòs dins del Programa Erasmus + d'Innovació Educativa i es desenvoluparà al llarg de 28 mesos juntament amb altres sis institucions europees.

L'UJI, com a coordinadora del projecte, tindrà la responsabilitat de la direcció en la creació de la ferramenta digital que serà usada per institucions educatives en els seus cursos i la realització de les proves pilot. El seu principal objectiu és el disseny de materials formatius, afavorint les prioritats de la Unió Europea del foment de l'emprenedoria i la competitivitat i promoure l'economia circular a través de la servitització.

El projecte CLEAR produirà activitats educatives i ferramentes en línia per a facilitar l'adquisició de competències i habilitats en diferents nivells educatius; universitat, formació empresarial, formació a formadors... d'una forma flexible i adaptativa. D'aquesta manera, serà possible que tant el personal empleat com l'estudiantat pugen explicar el coneixement i l'experiència de forma que siga reutilitzable per altres persones i institucions. El coneixement d'aquesta manera es podrà entendre com a servei, com si fos un producte.

La Universitat per a Majors des de l'any 2005 du treballant de forma continuada en accions d'innovació educativa al llarg de tota la vida, afavorint en el seu programa formatiu tant el desenvolupament de materials pedagògics innovadors com la difusió i la valorització dels resultats i coneixement per a una millora continua de la societat especialment de les persones majors.

Més informació: www.projectclear.eu i www.mayores.uji.es

ocultar
La Universitat per a Majors de l’UJI coordina un projecte europeu per a promoure la reutilització del coneixement
Pujar