elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Tossal Trail de les Coves de Vinromà reunirà a més de 400 participants aquest cap de setmana

La Tossal Trail de les Coves de Vinromà reunirà a més de 400 participants aquest cap de setmana
  • En la seua quarta edició la carrera, puntuable per al Circuit Autonòmic de Trail Running FACV, manté tres modalitats de distància

La Tossal Trail de les Coves de Vinromà, que se celebrarà aquest diumenge 24 de novembre, reunirà a més de 400 participants de diferents punts de la Comunitat Valenciana en la quarta edició d’aquesta prova puntuable per al Circuit Autonòmic de Trail Running FACV organitzada per l'Ajuntament del municipi amb l'assessorament tècnic d’Evasion Running Castelló.

La carrera, que transcorre per pistes i senderes del terme municipal travessant paratges emblemàtics com la Moreria, manté les tres distàncies i ha esgotat les inscripcions de la 14K, mentre que únicament queden 10 places per a la 30K. Així mateix, els més menuts també podran córrer la TTKids de 4 quilòmetres.

A partir de les 7:00 hores les persones inscrites podran recollir els seus dorsals i la borsa del corredor en la Pista Ravaleta, que aquest any incorpora una samarreta tècnica de running i uns mitjons serigrafiats de la prova.

En aquesta edició l'organització de la prova comptarà amb la col·laboració de vora 150 voluntaris, que s'encarregaran de garantir la normalitat de la carrera amb la seua presència en els punts d'avituallament, l'adequació i marcatge del recorregut, el lliurament de dorsals o la preparació de l'esmorzar, entre altres funcions de suport. Així mateix, entre els diferents col·laboradors figuren associacions locals com l'Associació de Jubilats i de Mestresses de Casa i entitats com la Diputació de Castelló, LM Wind Power, la Caixa Rural, Carnisseria Besalduch, Supermercados Suma, Supermercados Charter, Supermercados Dicost-Ferrando, L&L Delícies, Tot de Poble, Panaderia El Moreno i Panaderia Valls. 

A més, entre les novetats d'aquest any destaca la possibilitat de seguiment de la carrera en directe a través de l'APP Live de Evasion.

L'alcaldessa de les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha agraït a tots els col·laboradors el seu suport i ha destacat que ‘el nombre d'inscripcions confirma l'interès que motiva la Tossal Trail entre els corredors, la qual cosa ens espenta a continuar treballant per a consolidar aquesta carrera per l'impacte econòmic positiu que genera en el municipi i perquè ens permet promoure l'esport i donar-nos a conèixer’.

Pujar