elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Torreblanca segueix impulsant el producte local a través de la creació d'un espai per a l'envasat

    La Regidoria d'Agricultura de Torreblanca segueix avançant en la seva estratègia d'impuls del producte local a través de la creació d'un espai municipal per a l'envasament de fruites i verdures, les quals es comercialitzaran sota la marca "Prat".

    Des d'aquesta àrea s'està treballant en aquestos moments en la cerca d'un local adequat, que la Conselleria d'Agricultura dotarà de la maquinària necessària per al procés d'envasament i encaixat.

    La creació d'aquest espai respon a la necessitat de posar en valor el producte local i oferir als agricultors noves vies de comercialització. A més, permetrà incentivar la producció agrària i la creació de dos llocs de treball en el propi magatzem.

    El regidor d'Agricultura, Carlos Garcia, ha explicat que "aquest nou espai possibilitarà la creació d'ocupació i suposa un pas més per potenciar la marca 'Prat'. L'objectiu és donar a conèixer el nostre producte entre els visitants a través dels bars i restaurants de la població o de la celebració de diferents fires i mercats".

    Pujar