elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Torreblanca reprèn la programació d'activitats de l'Espai Jove

    La Regidoria de Joventut de Torreblanca ha reprès la programació d'activitats de l'Espai Jove després de les vacances d'estiu amb l'objectiu de seguir oferint propostes lúdic educatives que es converteixquen en alternatives d'oci reals per als joves de la localitat.

    Jocs de taula, tallers de vídeo i de teatre són les activitats que s'ofereixen actualment, les inscripcions de les quals ja poden efectuar-se en el mateix Espai Jove.

    L'alta participació de la programació juvenil desenvolupada en els últims mesos ha confirmat l'èxit de l'oferta d'aquest servei municipal, que es programa després d'escoltar els interessos dels joves del municipi, els qui participen directament en la preparació de l'activitat junt al monitor del centre.

    El regidor de Joventut i Participació, Josep Garcia Moliner, ha explicat que “hem obert a la participació la programació de l'Espai Jove, de manera que totes les activitats oferides responen a les peticions realsdels joves de Torreblanca. Creiem que aquesta és una via molt efectiva per a afermar els usuaris d'aquest servei, que també busca que els joves s'involucren d'una manera responsable en el desenvolupament de propostes del seu interès”.

    Pujar