elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Torreblanca programa activitats nadalenques pels més menuts

    L'Ajuntament de Torreblanca ha programat activitats nadalenques per als més menuts amb el propòsit de dinamitzar aquest període vacacional oferint propostes per al públic familiar.

    La Regidoria de Festes ha organitzat diferents activitats lligades a aquestes festes, entre les quals destaca la recollida de cartes i la cavalcada de Pare Noel, previstes per als dies 23 i 24 respectivament. Així mateix, els patges reals visitaran també la localitat per recollir les missives dels xiquets el dia 4 de gener, mentre que la Cavalcada de Reis s'iniciarà del Carrer Colón i finalitzarà a l'església, on Ses Majestats lliuraran els regals.

    A més, la programació també inclou tres jornades de castells inflables a la Plaça Major i l'espectacle del pallasso 'Tornillo Magic' el proper 23 de desembre y la pel.lícula 'Coco', ambdues amb entrada gratuïta i en l'Auditori Metropol.

    El regidor de Festes, Amadeo Fabregat, ha assenyalat que 'amb aquesta programació nadalenca busquem oferir alternatives d'oci per al públic familiar en aquestes dates tan especials en les quals els més petits gaudeixen de vacances'.

    Pujar