elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Torreblanca organitza un taller de construcció de refugis per a rates penades

  La Regidoria de Medi Ambient ha organitzat un taller de construcció de refugis per a rates penades dirigit a tots els públics en el qual els assistents podran conèixer les diferents espècies que habiten al Prat i construir les seues pròpies caixes niu.

  Aquesta activitat compleix el propòsit d'acostar a la ciutadania noves opcions de control biològic per a evitar la propagació del mosquit tigre, ja que les rates penades s'alimenten de centenars de mosquits per les nits.

  El taller és gratuït i tindrà lloc el diumenge 23 de juliol en el Espai Natura de Torrenostra a les 11 hores, en les proximitats del qual es col·locaran les caixes construïdes. Les inscripcions poden efectuar-se en el correu electrònic espainatura@torreblanca.es o en el telèfon 964 42 51 84.

  Des de l'àrea de Medi Ambient s'està treballant en diferents direccions per a controlar el mosquit tigre. En els últims dies s'ha realitzat una fumigació aèria en el paratge del Prat Cabanes-Torreblanca, a més de les campanyes de conscienciació i atencions periòdiques a les diferents peticions dels veïns i veïnes.

  El regidor de Medi Ambient, Carlos Garcia, ha explicat que "aquest taller és una excel·lent eina lúdica i didàctica que permet donar a conèixer noves formes de control biològic, les quals ajuden a minimitzar la propagació de plagues".

  Pujar