elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Torreblanca incentiva les compres nadalenques a través de la campanya 'Compra al teu poble'

  • Els clients dels establiments participaran en el sorteig d'una gran cistella i un lot nadalenc

L'Ajuntament de Torreblanca incentiva les compres nadalenques en el comerç local a través de la campanya 'Compra al teu poble", impulsada per la Regidoria de Comerç en col·laboració amb l'Associació de Comerciants del municipi per impulsar l'activitat dels establiments locals.

Una gran cistella confeccionada pels diferents comerços i un lot nadalenc aportat per l'Ajuntament són els principals reclams d'aquesta iniciativa, que sortejarà aquestos dos obsequis entre els clients dels comerços adherits.

Els clients rebran informació sobre la campanya en els establiments de la localitat, on se'ls facilitaran unes paperetes que hauran de dipositar en una urna situada en l'Oficina de Turisme. El sorteig es realitzarà el dia 5 de gener posteriorment a la cavalcada de Reis.

Aquesta acció es complementa amb la Fira de Nadal celebrada a la Plaça Major, en la qual els establiments exposen els seus articles al públic.

El regidor de Comerç, Amadeo Fabregat, ha assenyalat que 'aquesta campanya nadalenca té molt bon acolliment i sol aconseguir una alta participació per la qualitat dels obsequis, la qual cosa significa que contribueix positivament a fomentar les compres en el comerç local'.

Pujar