5 de desembre de 2020 5/12/20

El PP de Torreblanca demana solidaritat amb famílies, pimes i autònoms i frenar el cobrament d'impostos

El PP de Torreblanca demana solidaritat amb famílies, pimes i autònoms i frenar el cobrament d'impostos - (foto 1)
  • Els populars presenten una moció perquè l'alcaldessa paralitze la recaptació als afectats per la crisi del Coronavirus

El Partit Popular de Torreblanca ha volgut hui mostrar “nostra més profunda solidaritat” amb tots els veïns de la localitat afectats per la crisi sanitària d'Espanya, i ha demanat que “de manera immediata l'Ajuntament frene el cobrament de taxes i impostos municipals”, tal com ha explicat la portaveu popular, Tania Agut.

En aquest sentit, la portaveu dels populars ha explicat que “les famílies, les pimes i els autònoms han de comptar amb el suport de l'Ajuntament ara mateix davant la greu situació que s'està vivint”.

Tania Agut ha especificat que taxes com la de recollida de residus, la de tractament de residus o la d'ocupació per a les terrasses ha de ser paralitzada immediatament ja que l'Ajuntament no ha de pensar ara en la recaptació, sinó en els veïns que pitjor l'estan passant”.

Agut ha volgut mostrar la seua solidaritat “amb tots els que ho estan passant malament per aquesta situació” i ha instat a “secundar des de l'administració local en tot el que es puga” als afectats.

Pujar