elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Torreblanca ajudarà a les persones necessitades a través de la compra d'aliments per a Nadal

    L'Ajuntament de Torreblanca ajudarà a les persones més necessitades a través de la compra d'aliments per a aquestes festes de Nadal amb l'objectiu de garantir les necessitats bàsiques en aquestes dates.

    La Regidoria de Serveis Socials destinarà prop de 4.000 € a l'adquisició d'aliments de primera necessitat i de productes d'higiene i neteja tals com a xampús o detergents, els quals seran lliurats a les famílies en les properes setmanes.

    Aquesta ajuda, que l'Ajuntament realitza en períodes festius com a Nadal o Setmana Santa, complementa el conjunt de prestacions socials dirigides als més desfavorits. De fet, 150 famílies es beneficien dels repartiments d'aliments que s'efectuen mitjançant Creu Roja tots els mesos.

    L'alcaldessa de Torreblanca, Josefa Tena, ha destacat que 'la compra d'aliments durant aquestes dates pretén reforçar el servei de repartiment d'aliments mensual amb un altre tipus de productes, ja que considerem hem de fer un esforç perquè les persones més desfavorides tinguen les seves necessitats bàsiques cobertes a través de les diferents fórmules d'assistència social".

    Pujar