elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La taronja i la carxofa seran els productes estrela de la II Jornada Citrícola

    La taronja i la carxofa seran els productes estrela de la II Jornada Citrícola de Torreblanca, esdeveniment organitzat per la Regidoria d'Agricultura amb la voluntat de potenciar i donar a conèixer els productes autòctons, i alhora atraure visitants durant el pont de la Constitució.

    La celebració d'aquesta jornada està prevista per als dies 8 i 9 de desembre en la Plaça Major de la localitat, on s'instal·laran prop de 20 stands de taronges i carxofes, així com dels seus productes derivats.

    La Regidoria d'Agricultura i l'Associació d'Agricultors Torreblanquins estan treballant en l'organització d'aquesta fira, que també contempla una programació complementària a través d'iniciatives com la Ruta de la Tapa de la Taronja i la Carxofa, la qual es coordinarà amb els establiments locals. A més, enguany també s'incorporaran novetats al programa com les activitats infantils.

    El regidor d'Agricultura, Carlos Garcia, ha explicat que "en aquesta segona edició hem optat per incorporar novetats que augmenten l'abast d'aquest esdeveniment amb una programació molt variada. Es tracta de seguir donant a conèixer i sumar valor als nostres productes autòctons amb iniciatives atractives per al públic".

    Pujar