26 de setembre de 2020 26/9/20

El PP sol·licita una reunió amb Martí per tractar temes prioritaris per a la província

El PP sol·licita una reunió amb Martí per tractar temes prioritaris per a la província - (foto 1)
  • La portaveu adjunta del PP, Elena Vicente-Ruiz, confia en que el president de la Diputació òbriga les portes del seu despatx per a dialogar i consensuar “assumptes que Castelló espera que resolguem”

El Partit Popular en la Diputació de Castelló ha sol·licitat una reunió amb el president de la institució, el socialista José Martí, a fi d'abordar temes prioritaris per a la província de Castelló.

Elena Vicente-Ruiz, portaveu adjunta del Grup Popular, s'ha mostrat confiada que el nou president “òbriga les portes del seu despatx per a mantenir el diàleg i la concòrdia que va sembrar durant anys el tarannà conciliador de Javier Moliner”. Tal com ha recordat la portaveu adjunta, “era habitual en aquesta casa que el president rebera als portaveus en el seu despatx abans del ple de delegacions. No obstant açò, vist que ja s'ha celebrat el ple i no hem celebrat cap reunió de portaveus amb el nou president, considerem que és oportú sol·licitar l'entrevista per a abordar qüestions de calat per a la nostra província”.

Des del PP “tendim la mà a treballar per Castelló, a unir i treballar braç a braç per l'única cosa que importa, millorar la qualitat de vida dels nostres ciutadans i garantir-los que són feliços”.

Per a aconseguir-ho, “hi ha qüestions que considerem hauríem d'abordar directament amb el president i que ens haguera agradat traslladar-li personalment. Però vist que no des de Presidència no ens han convocat a cap reunió, creiem oportú sol·licitar-la a fi de treballar per millorar la província, que és el que esperen que fem els ciutadans”.

Des de la  Diputació Provincial, tal com ha assenyalat Vicente-Ruiz, “s'ha treballat de forma àrdua i constant durant els últims anys per a garantir que els serveis arribaven a l'interior, que es frenava la despoblació i que es prestaven serveis mèdics de qualitat”. “Desitgem seguir treballant perquè aquestes prestacions tinguen continuïtat i no acaben bloquejades, garantir als nostres ciutadans que les millores que durant aquests anys s'han incorporat, com el taxi rural, el servei de Escoles Matineres, l'excel·lència sanitària o el suport decidit en la lluita contra els mosquits, van a seguir ací”.

Pujar