elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les seleccions UJI d'escacs i bàdminton triomfen a Alacant

Les seleccions UJI d'escacs i bàdminton triomfen a Alacant - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Les seleccions UJI d'escacs i bàdminton triomfen a Alacant - (foto 2)

  Les seleccions d'escacs i bàdminton de l'UJI amb aconseguit el segon i el tercer lloc, respectivament, en el campionat autonòmic d'esport universitari (CADU) disputat dijous a la Universitat d'Alacant. L'UJI, amb una delegació de vuit esportistes, quatre a la modalitat d'escacs i quatre a la de bàdminton, van disputar aquest campionat contra la resta d'esportistes de la universitat de València, Politècnica de València, Cardenal Herrera CEU, Catòlica de València, Universitat d'Elx i l'amfitriona, la universitat d'Alacant.

  Després de tot un dia de competició els integrants de la selecció UJI d'escacs formada per Juan Carlos Sales Sanahuja estudiant del programa de Doctorat en Història i Estudis Contemporanis, Aitor Viciano Barrachina, estudiant del Grau en Enginyeria Informàtica, Adriana Viciano Barrachina del Grau en Mestra d'Educació Infantil i Sergio Gimeno Simó del Grau en Economia van aconseguir el trofeu com a segons classificats per equips.

  D'altra banda i a la mateixa hora la selecció de bàdminton aconseguia el trofeu que els acreditava com a tercers classificats en la modalitat de dobles mixtes, amb la parella formada per Pablo Perez Trufero estudiant del Grau en Història i Patrimoni i Jorge Cordero Rebollo del Grau en Enginyeria Informàtica. La resta d'integrants de l'equip, Hossain , S M Ashek estudiant del Programa de Doctorat en Estudis Internacionals de Pau, Conflictes i Desenvolupament i Pablo Agost Belles, estudiant del Grau en Dret, es van quedar a les portes d'aconseguir algun altre trofeu en un campionat que es va destacar pèl seu gran nivell.

  Pujar