2 de desembre de 2020 2/12/20

Sant Jordi tanca el calendari d'actes en honor a Sant Antoni

Sant Jordi tanca el calendari d'actes en honor a Sant Antoni - (foto 1)

  Sant Jordi va culminar aquest cap de setmana el calendari festiu dedicat a Sant Antoni amb diversos actes en honor al patró dels animals. La jornada es va iniciar amb un esmorzar popular en el poliesportiu i, a continuació, va arrancar la desfilada de cavalleries que va servir per a pujar dos garroferes fins a la plaça Major; un gran i un altre menut per als xiquets i xiquetes.

  Al migdia, en el temple de Sant Jaume es va celebrar una missa en honor a Sant Antoni i, al finalitzar l'ofici religiós, es va procedir a la tradicional benedicció d'animals i al repartiment, per part de les components de l'Associació de Mestresses La Llar, de les típiques coques i mistela.

  Els actes matinals van acabar amb el muntatge de la foguera, on, per la vesprada, es va cremar el dimoni. Prèviament, va tindre lloc la desfilada de dimonis acompanyats pel carro de les lloes i el grup de Bombos i Tambors de Sant Jordi. A l'arribar a la plaça, els alumnes i alumnes del CEIP Luis Tena van exercir de loeros i van conquistar el públic congregat en l'àgora amb les seues agudes creacions en vers.

  Un sopar de germanor en el poliesportiu, amenitzat per l'actuació de l'orquestra Atalaia i una discomòbil a càrrec de Nightology World, van posar el punt final a les celebracions.

  MÉS FOTOS
  Sant Jordi tanca el calendari d'actes en honor a Sant Antoni - (foto 2)
  Sant Jordi tanca el calendari d'actes en honor a Sant Antoni - (foto 3)
  Sant Jordi tanca el calendari d'actes en honor a Sant Antoni - (foto 4)
  Sant Jordi tanca el calendari d'actes en honor a Sant Antoni - (foto 5)
  Sant Jordi tanca el calendari d'actes en honor a Sant Antoni - (foto 6)
  Sant Jordi tanca el calendari d'actes en honor a Sant Antoni - (foto 7)
  Pujar