23 de novembre de 2020 23/11/20

Sales tendeix la mà a Martí per a exigir al Consell la inversió que reòbriga Miravet

Sales tendeix la mà a Martí per a exigir al Consell la inversió que reòbriga Miravet - (foto 1)
  • El diputat provincial i portaveu del PP, Vicent Sales, aposta per treballar units per a garantir la inversió de la Conselleria d’Obres Públiques que reòbriga la carretera

El diputat provincial i portaveu del PP, Vicent Sales, ha tendit la mà al president de la Diputació, José Martí, per a exigir del Consell la inversió que permeta reobrir al tràfic la carretera de Miravet. Situada entre Cabanes i Oropesa, aquest tram de set quilòmetres està tancat des del passat dos de juliol “i a l'espera d'una solució que ha de ser definitiva”. “És evident que els parcheos han sigut útils per a resoldre puntualment la situació, però s'ha de caminar cap a una solució integral i per a açò oferim el nostre suport i esforç al president de la Diputació”.

Per a aconseguir-ho, “hem de creure en aquest vial, com vam fer nosaltres quan vam aprovar millores periòdiques mentre el PSOE i els seus socis s'encadenaven a les màquines perquè no es fera la nova carretera”. “Nosaltres sempre apostarem per aquest traçat, per recolzar a la competitivitat de la província, i apostar pel teixit comercial i empresarial”.

Per açò, “és evident que la Conselleria d'Obres Públiques ha d'aprovar un pressupost que permeta finançar l'obra i que garantisca la seguretat i el servei als veïns”. En aquest sentit, ha considerat Sales, “el nostre suport al president per a exigir de la Generalitat l'arribada d'una inversió que està bloquejada i que genera no sol riscos entre els residents que han d'utilitzar aquest camí per a accedir als seus habitatges, sinó a més una pèrdua econòmica substancial per a un municipi, Cabanes, que ja ha notat el minvament d'ingressos”.

Des del PP, tal com ha assenyalat el portaveu, Vicent Sales, “aquesta institució provincial ha de seguir sent útil per als nostres pobles, com vam fer amb les millores que es van aprovar a Miravet. No obstant açò, la solució definitiva ha d'arribar de mans d'un Consell que ha d'assumir les seues competències, en lloc de tirar pilotes fora. Per a exigir aqueix pressupost i aqueixa millora, ens tindran sempre”, tal com ha considerat el diputat provincial del PP.

Pujar