1 d’octubre de 2020 1/10/20

Sales: “És un escàndol que Martí pague amb diners públics a qui no treballa”

Sales: “És un escàndol que Martí pague amb diners públics a qui no treballa” - (foto 1)

    El diputat provincial i portaveu del PP, Vicent Sales, ha qualificat d’“escandalós” que el president de la Diputació Provincial, el socialista José Martí, li haja regalat la nòmina d'agost a un diputat el cessament del qual va anunciar el 30 de juliol. “És una vergonya que el president de la Diputació li haja pagat amb els diners de tots els castellonencs 2.681,24 euros a un diputat que no ha anat pel seu lloc de treball”, ha considerat Sales.

    Les crítiques es produeixen després que Martí anunciara el 30 de juliol en un comunicat el cessament del diputat Manel Martínez per les presumptes coaccions a una regidora del PP a La Vilavella. El comportament “indigne” va portar al president de la Diputació Provincial a anunciar un cessament que, no obstant açò, no va fer efectiu fins al 29 d'agost.

    En la pràctica, ha assenyalat Sales, “Martí va anunciar un cessament però ho va fer de cara a la galeria perquè en la pràctica, a nivell administratiu, no va prendre cap decisió fins a la passada setmana”. En opinió del portaveu del PP en la Diputació, “és un engany a la ciutadania. No es pot anunciar un cessament un 30 de juliol i no prendre cap mesura que faça efectiva aqueix cessament fins passat un mes. És una estafa”.

    El president de la Diputació va formalitzar el cessament del diputat el 29 d'agost, un mes després d'anunciar mitjançant un comunicat la baixa de Manel Martínez. La mesura li ha permès al president de la Diputació pagar al diputat cessat la nòmina d'agost. Unes retribucions que Martínez no va dubtar a reclamar per instància al president de la Diputació que l'agost passat li va abonar puntualment els 2.681,24 euros malgrat no haver treballat ni un sol dia del mes d'agost. “És necessari que aquest tipus d'accions es penalitzen. Dirigir una institució i regalar nòmines a qui no treballa és un descrèdit per a la Diputació. Una ofensa directa”, ha considerat Sales, “a tots els castellonencs que treballen cada dia per a guanyar-se un sou o que estan inscrits en les llistes de l'atur per a poder trobar un treball i cobrar una nòmina”.

    Pujar