elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP reivindica el suport als autònoms per a frenar la destrucció d'ocupació

El PP reivindica el suport als autònoms per a frenar la destrucció d'ocupació
  • El tancament de l'any, amb més de 43.100 castellonencs aturats, “exigeix activar un pla d'acció que genere ocupació enfront a la dramàtica escalada de les llistes de l'atur”

  • Vicent Sales, portaveu del PP en Diputació, reclama “les polítiques liberales del PP per a empoderar al teixit productiu i crear ocupació. És urgent que Diputació prenga mesures”

“La destrucció d'ocupació que hem registrat en l'exercici 2020 no pot encoratjar-se en 2021 i és urgent que la Diputació active un pla que exercisca de dic de contenció contra la dramàtica escalada de l'atur”. Així de contundent s'ha mostrat el diputat provincial del PP i portaveu del grup en la Diputació Provincial, Vicent Sales, qui ha posat en valor “l'esforç dels autònoms per a apoderar al teixit productiu, recolzar el talent i activar l'economia”.

Per a Sales, “la Diputació Provincial ha de ser la institució que lidere un pla ambiciós de reactivació laboral que revertisca les xifres d'un any dramàtic que ha segat la vida de milers de castellonencs i ha deixat al carrer a milers de famílies”. Per a Sales, “el primer és la vida i hem de protegir-la”. Però “no podem descurar l'econòmic, perquè és el manteniment que alimenta als nostres ciutadans”.

En aquest sentit, Sales reivindica “les polítiques liberals del PP com a sinònim d'èxit”. “I no parlem de teoria, sinó d'una qüestió empírica. A la nostra província li ha anat bé quan hem desenvolupat programes liberals que han invertit en el teixit productiu per a greixar un motor econòmic que és pilar de la creació d'ocupació”.

“No podem esperar un minut més a aplicar aquesta estratègia”. Perquè en 2020 les polítiques de l'esquerra van destruir 5.604 ocupacions que van provocar que a Castelló s'elevara la xifra de la desocupació als 43.194 aturats. “Un absolut drama que s'ha de contindre i la Diputació ha d'exercir d'eina útil, al servei d'una província que és capaç de revertir aquesta situació si apostem pel talent que creix en aquesta terra d'oportunitats”. “Les famílies no ens perdonaran que ignorem aquesta situació i actuem com si res ocorreguera. És el moment d'injectar liquiditat a les empreses, als autònoms, a les pimes, generar formació a la carta, que tan reeixida va ser a tenor dels resultats, i promoure ocupació en lloc d'alimentar subsidis”. En opinió de Sales, “els castellonencs esperen que estiguem a l'altura i que la vitalitat econòmica que durant anys treballem en favor d'aquesta província s'injecte en forma d'ocupació i evite el drama de l'emergència social”.

Pujar