25 de novembre de 2020 25/11/20

El PP recorrerà el "pucherazo" del PSOE per la trama de les paperetes falses

El PP recorrerà el "pucherazo" del PSOE per la trama de les paperetes falses - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El PP recorrerà el "pucherazo" del PSOE per la trama de les paperetes falses - (foto 2)

  El Partit Popular de Castelló recorrerà el "pucherazo" del PSOE pel parany de les paperetes falses. Així l'anunciat avui la secretària general del PPCS, Elena Vicente - Ruiz, després de conèixer que la Junta Electoral Central ha admès la sol·licitud del Partit Socialista de Castelló de declarar nul·les les paperetes del Partit Popular corresponents a les Eleccions Generals de 2016 emeses en sobres de vot per correu.

  Vicente Ruiz, que ha qualificat “d'autèntic escàndol” que Subdelegació i Correus, tots dos dirigits pel PSOE, “hagen enviat als veïns de Castelló paperetes falses només del Partit Popular i que ara damunt van a donar com nul·les perquè eren del 2016”, ha assegurat que “a més de denunciar-ho a la Policia Nacional, com ja hem fet, ho reclamarem en totes les taules i demanarem que es conserven totes les paperetes, coste el que coste, perquè si tota la ruta depèn del PSOE i al final és el PSOE el que guanya, lògicament, ens hauran de donar la raó”.

  Així mateix, la secretària general del PPCS, que s'ha preguntat “quants milers de vots nuls va a perdre el Partit Popular de Castelló pels paranys de l'esquerra”, ha denunciat que “si fem cas a les enquestes, aqueixes paperetes poden ser les que determinen qui guanya en la província de Castelló i no ens sorprèn perquè el PSOE sempre ha utilitzat tot per a governar”.
  Es dóna la circumstància que l'actual president de Correus és Juan Manuel Serrano, exjefe de Gabinet de Pedro Sánchez i qui va augurar que “si amb 200.000 euros he aconseguit portar a Pedro a la Moncloa, imagina't ací”. “És una trama moguda per l'aparell socialista i és el Partit Popular el gran perjudicat en aquesta història”, ha manifestat la dirigent del PPCS.

  Tant és així que el PP presentarà una querella directament contra Serrano i contra tots els implicats en aquesta trama que s'ha urdido des del PSOE per a perjudicar els votants del PP una vegada s'esclareixin els implicats després de la recerca de la Fiscalia promoguda per la denúncia del PP de Castelló.

  Pujar