28 de setembre de 2020 28/9/20

Cs reclama al President Martí convocar el Consell de l'Hospital Provincial per a frenar el caos i el descontent del personal

Cs reclama al President Martí convocar el Consell de l'Hospital Provincial per a frenar el caos i el descontent del personal - (foto 1)
  • Fernández destaca "el recolzament a la Guia d'Esdeveniments Sostenibles i les declaracions institucionals impulsades per Cs sobre el sector citrícola i la Violència Masclista"

La portaveu en la Diputació Provincial de Castelló, Cristina Fernández, ha reclamat en el torn de precs i preguntes al president de la Diputació, Josep Martí, que "convoque el Consell de l'Hospital Provincial com més prompte millor per a frenar el caos i el descontent del personal". "No fa tant el President i la consellera de Sanitat, Ana Barceló, ens van delectar amb una foto i una roda de premsa que destil·lava pau i amor i que semblava obrir un nou capítol en la relació entre el centre hospitalari i l'Administració, però res més lluny de la realitat", ha assegurat Fernández, per a qui "tal com han expressat els sindicats, la situació dels treballadors continua sent precària a més, d'haver patit una homologació amb traïdoria i premeditació". "En Cs també ens agradaria participar en la comissió de seguiment anunciada per totes dues parts per a poder opinar sobre la gestió de l'Hospital Provincial. És moment de bastir ponts i tornar al diàleg per a recuperar el prestigi", ha defensat la diputada.

D'altra banda, la portaveu s'ha mostrat "satisfeta" per l'aprovació de la proposta de Cs sobre incorporar criteris de sostenibilitat als esdeveniments patrocinats per la Diputació. "Amb aquesta iniciativa el que demanem que s'establisquen una sèrie d'indicadors econòmics, socials i mediambientals en els esdeveniments patrocinats per l'Administració Provincial per a llançar un missatge de conscienciació i complir amb els 17 objectius de l'Agenda 2030", ha assenyalat Fernández.        

Finalment, la diputada s'ha congratulat de les sengles declaracions institucionals impulsades per Cs sobre la Violència Masclista i la posada en marxa de mesures en favor del sector citrícola.

Pujar