elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
LOTERIA DE NADAL 2020

Quatre cinquens premis de la Loteria de Nadal reparteixen 150.000 euros a Castelló

Lotería de Navidad en Castellón 2020
Lotería de Navidad en Castellón 2020
  • Morella, Rossell, Onda, Vinaròs i el Grau de Castelló han sigut els municipis agraciats amb el sorteig extraordinari de 2020

  • A Burriana, la pedrea ha repartit més de 20.000 euros en el número 02.339 venut en la Papereria Martí

La sort ha arribat a la província de Castelló en forma de cinquens premis en el sorteig extraordinari de la Loteria de Nadal, repartint 150.000 euros.

En total han sigut quatre cinquens premis en el sorteig celebrat aquest matí i els municipis agraciats han sigut Onda, Morella, Rossell, Vinaròs i el Grau de Castelló.

A Rossell, s'ha venut en el bar restaurant Lo de Juanma un dècim del número 86.986, agraciat amb 6.000 euros. Juanma Sánchez, gerent del local, assegura emocionat que "estic molt content, com si m'haguera tocat a mi".

En els seus quatre anys com a administració, és la primera vegada que aquest bar de Rossell embene un premi important en la loteria. I Juanma Sánchez explica que "se'ns van acabar els dècims que traiem per als veïns del poble i una senyora major vi a comprar un. Li vaig comentar que se'ns havien acabat i va voler que li traguera un a l'atzar". La sort ha volgut que aquest haja sigut el número premiat amb un cinquè premi en el sorteig extraordinari de Nadal.

A Onda, la Cafeteria Bolera  també ha venut un cinquè premi. Es tracta del número 86.986 -el mateix número que a Rossell-, premiat amb 6.000 euros, i des d'aquest local, que ha tingut la sort de vendre més premis en altres sortejos, han comentat a elperiodic.com que no saben a qui li ho han venut.

A Vinaròs, l'administració número 1 situada al carrer Sant Cristóbal número 19 ha venut una sèrie del número 37.023, un altre cinquè premi. Així doncs, aquesta administració ha repartit 60.000 euros en aquest cinquè premi. Des de l'administració han assenyalat que sis dels dècims es van vendre a una mateixa persona el mes de novembre i els altres quatre als pocs dies, encara que desconeixen els qui han sigut els agraciats.

Per part seua, al Grau de Castelló l'administració número 9 -situada al carrer de Juan Sebastián Elcano- s'ha venut una sèrie del número 43.831, un cinquè premi. En total, aquesta administració ha repartit 60.000 euros en aquest número. Encara que és la primera vegada que donen un premi de la Loteria de Nadal en aquesta administració han donat diversos primers i segons de la Loteria Nacional i fa tres anys van repartir 20 milions d'euros en la Primitiva.

I a Morella, la sort ha arribat al centre de dia amb tres dècims del número 49.760. Aquest cinquè premi es va comprar a Alcanyís però la sort ha volgut que es repartisca entre dos residents i una treballadora de la capital d'Els Ports.

Per part seua, a Burriana la pedrea ha repartit més de 20.000 euros en el número 02.339 venut en la Papereria Martí.

MÉS FOTOS
Lotería de Navidad en Castellón 2020
Lotería de Navidad en Castellón 2020
Lotería de Navidad en Castellón 2020
Lotería de Navidad en Castellón 2020
Pujar