19 de setembre de 2020 19/9/20

Publicacions de la UJI presenta les seues novetats en la I Fira Internacional del Llibre Universitari a Mèxic

    Publicacions de la Universitat Jaume I presentarà les seues novetats editorials en la Fira Internacional del Llibre Universitari que, organitzada per la Universitat Nacional Autònoma de Mèxic (UNAM), se celebrarà del 22 al 27 d'agost en el Centre d'Exposicions i Congressos d'aquesta universitat. Les novetats editorials de l'UJI es trobaran en el pavelló de la Unió d'Editorials Universitàries Espanyoles (UNE) en el qual es reuniran 35 editorials d'universitats i centres de recerca espanyols.

    Aquests 35 segells exposaran prop d'un miler de títols (916), obres de referència en diferents camps del saber: política, història, filosofia, dret, poesia, cinema, art, música, comunicació, medi ambient, astrologia, turisme i educació, entre d'altres. En concret, l'editorial de la Universitat Jaume I presentarà 13 de les seues últimes publicacions: Tratamientos psicológicos y salud mental; Intervención mediante historias complejas de teoría de la mente. Meteduras de pata, juicios morales e ironies; La inquisición en las Cortes de Cadiz, Iberomérica en perspectiva artística, Antropometría aplicada al diseño de producto, El laboratorio de Wundt, Regina José Galindo: la performance como arma, Cuatro reyes para Sicilia, Teatro de mujer, Mujeres y guerra, La traducción para el doblaje en España, Arte y patrimonio en Iberoamérica, i Nuevas tecnologías, nuevas sensibilidades.

    La mostra, que tindrà com convidat d'honor a la Universitat de Salamanca, comptarà amb la presència de les principals editorials universitàries de Mèxic, Buenos Aires, Colòmbia, Perú i Xile, a més d'editorials privades i xarxes d'editors universitaris de Mèxic, Colòmbia, Argentina i Espanya.

    Els 130 stand instal·lats en 4.000 metres quadrats de superfície esperen rebre l'assistència de fins a 80.000 visitants i 400 professionals del llibre d'almenys deu països, que podran, a més, participar en diferents activitats com el col·loqui internacional de lectura i edició universitària, la jornada internacional de bibliotecaris i diferents activitats acadèmiques i culturals.

    Pujar