4 de desembre de 2020 4/12/20

Una publicació de l'UJI inclosa en el catàleg del United States Holocaust Memorial Museum

Una publicació de l'UJI inclosa en el catàleg del United States Holocaust Memorial Museum - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Una publicació de l'UJI inclosa en el catàleg del United States Holocaust Memorial Museum - (foto 2)

  El llibre «Virtudes Cuevas. Una superviviente del campo de concentración alemán de Ravensbrück» també s'inclou en els catàlegs de prestigioses universitats nord-americanes

  La publicació Virtudes Cuevas. Una superviviente del campo de concentración alemán de Ravensbrück, de la investigadora Amalia Rosado, editada pel Servei de Comunicació i Publicacions de la Universitat Jaume I en 2018, s'ha inclòs en el catàleg del United States Holocaust Memorial Museum, entitat de referència a nivell mundial per a l'estudi i la investigació de l'Holocaust.

  L'obra tracta sobre la deportació de republicanes espanyoles prenent com a referent a la valenciana supervivent del camp de concentració alemany de Ravensbrück Virtuts Cuevas i les seues vivències en la Guerra Civil Espanyola i en la Resistència Francesa.

  La publicació forma part ja de les col·leccions d'importants biblioteques públiques com la de Baviera a Alemanya, Nova York o la Biblioteca del Congrés dels Estats Units, així com del catàleg de prestigioses universitats nord-americanes com Yale, Princeton, Columbia o Standford. Altres institucions de referència en la investigació sobre l'Holocaust com la biblioteca Sefarad inclouen l'obra com a document per a la investigació de l'antisemitisme.

  Pujar