elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

PSPV-PSOE de Vall d’Alba aconsegueix que l’Ajuntament ajude a la restauració del municipi

PSPV-PSOE de Vall d’Alba aconsegueix que l’Ajuntament ajude a la restauració del municipi
  • Capdevila espera que el compromís aprovat al plenari després d’una moció socialista siga prompte una realitat

El PSPV-PSOE aconsegueix que l’Ajuntament ajude a la restauració del municipi, després d’aprovar al plenari la moció socialista. La proposta del PSPV-PSOE consisteix en fomentar jornades gastronòmiques, augmentar l’espai de les terrasses i impulsar la resta de comerços relacionats amb l’hostaleria. La portaveu socialista, Estela Capdevila, destaca que “la restauració té molta importància en el nostre poble i impulsa el treball en la localitat amb altres comerços també vinculats al sector, per això, esperem que la nostra proposta, aprovada en el plenari, siga una realitat al més prompte possible per a ajudar al nostre comerç en aquest any difícil que estan passant”.

En l’últim plenari, el grup socialista també va presentar altres dos propostes per a millorar el municipi. Una d’elles va aconseguir que s’acordara la necessitat de fomentar l’ús de les energies renovables “per a caminar cap a un poble molt més sostenible i com a administració més propera a la ciutadania, hem de donar exemple” assegura Capdevila. Per altra banda, PSPV-PSOE va destacar i va arribar a un acord per a posar en valor el paper de la dona amb diferents actes, xerrades i declaració institucional.

Capdevila afirma que “des del partit socialista continuarem treballant i proposant actuacions necessàries, realistes i que milloren Vall d’Alba, tot i la manca de plenaris de l’Ajuntament, ja que en 2021 només s’ha celebrat un” i espera que “les tres propostes socialistes aprovades les puguen veure prompte les veïnes i veïns, ja que serà una ajuda per a la restauració, un pas per a cuidar del medi ambient i destacar el paper de la dona. Des del PSPV-PSOE continuarem fent una oposició que siga útil i aprofitosa per al nostre poble, defensant els seus interessos”.

Pujar